Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 februari, 2016

Knep de två sista aporna på HM Home

Skulle bara gå förbi HM Home för att liksom kolla läget. Se om jag kunde hitta någon inspiration. Inte köpa något. Men! Några apor hoppade framför mig och jag vara bara tvungen att adoptera dem. Och det visade sig att de var de sista som fanns i butiken. Inte bara jag som fallit för dessa apiga kuddfodral alltså.

Söta apor på en ljusgrå bakgrund passar väl in i den lite ljusare och (förhoppningsvis) våriga känslan jag vill ha här hemma nu.

“Jag tog de sista två”, sa jag till tjejen i kassan. “Och jag tog de näst sista två”, svarade hon. Sen sa vi inget mer. Vi visste båda två att vi var glada.

Se alltid till att matcha dina husdjur med inredningen…

Kuddfodral är för mig som smågodis. Den där lilla godisbiten som bara gör det hela lite roligare. Pricken över i och allt det där. Vissa kuddfodral från fina gatan kan ju kosta över tusenlappen och det funkar ju inte. Då är det inte smågodis längre. Då snackar vi privatimporterad choklad täckt av bladguld typ. Men när det är fodral utan kudde för 100-lappen så har jag svårt att säga nej. Ett litet “jag unnar mig” för i övrigt har jag inte många laster. Eller ja, snittblommor, sidenband, papperstejper, glasvaser… Okej, jag behöver hjälp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.