Följ mig:
Inredning Pressnyheter

IKEAs bok Hitta, del 2 bjuder på både köksinredning och recept

29 februari, 2016

För ett år sedan hade jag den enorma lyxen att få en exklusiv ”bakom-kulisserna-titt” när IKEAs bok Hitta! Del 2 skapades. (Hitta! Del 1 handlade om kläd- och skoförvaring btw)

Bara den lilla titten där och då gav en hint om att det skulle bli en härlig bok. Och nu breddar man dessutom målgruppen då det inte bara är fokus på inredning utan även recept. Alltså! Två favvo-ämnen i en bok. Släng in lite pyssel också och jag kommer aldrig mer behöva några fler böcker 🙂

Några bilder har släppts och jag är så spända på att få bläddra i slutresultatet. Först ut här är från den lägenhet jag var med på plåtningen.

Jag bor i funkis och är helt överlycklig över det men ibland vandrar mina blickar mot sekelskifte och jag suktar. Ett sådant här kök i ett sommarhus om 30 år kanske…

Innan vi flyttade till vårt hus bodde vi en lägenhet i Birkastan inne i Stockholm och hade precis så här, marmor på bänksskiva och vägg. Och dessutom fin ekparkett. Det var tider det, drömmer mig tillbaka. Lite grann.

Här nedan är ett läcker compactlösning.

När kaos är snyggt så är det så här. Oftast är det bara… kaos…

Så spänd på att få bläddra i boken. Dessa släppta pressbilder från boken Hitta! del 2 suktar. för inredning och mat i kombo som sagt…

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close