Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 mars, 2016

Lunch på trappan med sol & katt

Sedan jag började jobba hemifrån har jag svårt att ta lunchpauser. Det liksom glöms bort. På reklambyrån så har det varit en nödvändig och självklar paus, gärna ihop med kollegorna. Nu är det ingen som säger “nä nu tar vi lunch, vem följer med?”. Kommer på vid 3-tiden att jag inte ätit och kanske därför jag tappat energi. Måste bli bättre på att hålla på rutinerna.

När nu solen letat sig fram och trappan från kök till trädgård badar i sol lockar den som ny uteservering. Inte bara åt mig utan även vår egensinnade katt Birger. Han får bli min lunchkompis.

Laxfärsbiff med tomat/avokadosallad och knäcke. Inte illa ihopslängt ändå.

Tidningar får jag ha ifred. En fördel med ensamlunch.

Inte helt varmt ska erkännas men vackert och skönt i solen. Blev en kort lunchpaus – Nu tillbaka till jobbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.