Följ mig:
Hemma hos mig

Lunch på trappan med sol & katt

18 mars, 2016

Sedan jag började jobba hemifrån har jag svårt att ta lunchpauser. Det liksom glöms bort. På reklambyrån så har det varit en nödvändig och självklar paus, gärna ihop med kollegorna. Nu är det ingen som säger ”nä nu tar vi lunch, vem följer med?”. Kommer på vid 3-tiden att jag inte ätit och kanske därför jag tappat energi. Måste bli bättre på att hålla på rutinerna.

När nu solen letat sig fram och trappan från kök till trädgård badar i sol lockar den som ny uteservering. Inte bara åt mig utan även vår egensinnade katt Birger. Han får bli min lunchkompis.

Laxfärsbiff med tomat/avokadosallad och knäcke. Inte illa ihopslängt ändå.

Tidningar får jag ha ifred. En fördel med ensamlunch.

Inte helt varmt ska erkännas men vackert och skönt i solen. Blev en kort lunchpaus – Nu tillbaka till jobbet!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close