Följ mig:
Inredning

Sammetslena drömmar om soffa i grön sammet

15 april, 2016

Jag drömmer än en gång efter en grön sammetssoffa. Kan knappt tänka mig något mysigare än att få sjuka ner i denna och känna att nu får arbetsdagen vara slut och jag är värd detta mjuka. Detta är soffan Hackney Carriage från Wrong for Hay. Men, små kladdiga två-årshänder kanske inte är så bra på denna sammet…? Men drömma sammetslena drömmar och inspireras, det kan man väl få göra?

Kinnasand_soffa_grön_01

Susanna Vento har stylat och Riika Kantinkoski har fotograferat dessa vackra och inspirerande bilder för Kinnasand.

Är helt klart inne i en grön fas. Hört att grönt hjälper till med kreativiteten. Kanske kan vara bra dessutom.

Kinnasand_soffa_grön

Då jag är en kvinna som gillar funkis så är ju grönt väldigt passande då funkisen höjde grönt till skyarna. När funkisen inträdde så var det finaste som fanns saker som var maskinellt gjorda, gärna på rullande band. Absolut inte handgjort. Tänk vad pendeln kan svänga… Och grönt var just en färg som tydligen var svår att få fram för hand på tex kakel, så grönt var en signal för maskingjort.

Maskingjort eller ej; jag gillar grönt, jag gillar sammet och gillar funkis så – this is da shit!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close