Följ mig:
Pyssel och DIY Pyssel till hemmet

DIY Gör en odlingslåda för kryddväxter med skoltavelfärg

18 april, 2016

Ett enkelt och användbart DIY och pyssel för köket är att måla en låda med skoltavelfärg.

Här har jag målat en lite mindre låda som jag tänkte ha som en odlingslåda i köket för kryddväxter. Nu odlar jag inte i den på riktigt då kryddorna var redan uppdrivna och köpta i kruka men de får husera där.

skolkritefärg_odlingslåda

Klär insidan med plastpåse så den tål vattning. Ställer ner hela blomman med krukan kvar.

Just med denna typ av målarfärg, som då är meningen att skriva och rita med kritor på, gör den målade ytan till något mer än bara i snygg färg.

skoltavelfärg

skolkritefärg

Funderar på fler ställen och användningsområden att måla med skoltavelfärg på. Har redan gjort en stor griffeltavla till dotterns rum och verkar vara igång. Har du tips?, så håll inte inne med dem, ge mig allt du har 😉

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet; facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close