Följ mig:
Min dag

Hurra! Idag blir jag äldre

25 april, 2016

Då var den här. Den dagen av årets 365 som är lite, lite speciell för mig. 25.e april. Min födelsedag. 21.21 föddes jag – något jag får höra varje år. ”Jag satt och kollade på Rapport när du ville ut och väderrapporten skulle precis starta” säger mamma helt enligt manus. Ivrig och otålig var jag alltså redan från start…

Fick bästa tänkbara frukosten av min söta familj. Jag var ju lite neggig, nere och stökig här om dagen men det blev en alldeles perfekt start på dagen. Sonen tassade in till mig och dottern i vars rum och säng jag ligger bredvid och sa att det var en överraskning i köket. På med linserna och bära ner dottern med det lilla brutna benet. Där var mina fina 3 killar och favoritfrukost uppdukad – grekisk yoghurt med bär, nötter och honung. Ljuvligt.

Och en kaka med 4 + 2 ljus. Fiffigt! 🙂

I år måste jag säga att jag inte riktigt tagit in att jag fyller år, blir ett år till så att säga. Är det för att jag passerat 40 som gör att det liksom inte längre har så stor mening med att byta upp sig på en siffra till. Jag har absolut ingen noja över att kliva upp på stegen. Tvärt om. Hade ju min kris för 4 år sedan, nu är det bara framåt och mot toppen!

Minns då hellre den stora dagen för två år sedan då jag fyllde 40 och hade dop för lillkillen samma dag. Det var världens bästa dag och för säsongen helt galet varmt. Vi satt ute under dopceremonin endast iförda tunna känningar och skjorta. Så är läget inte i år.

Nu sitter jag här med dottern och försöker hålla henne vid gott mod då hon börjar tröttna rejält på att vara still och liggande. På övervåningen slipas det och låter som om de snart åker genom taket. Ska sammanställa lite bilder på arbetets gång, tror vi är halvvägs nu.

Massa kramar från en stolt 42-åring!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena 25 april, 2016 at 10:59

  HURRA och GRATTIS!!! Önskar dig en fantastisk födelsedag med mycket kärlek och värme.

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:36

   Tack allra finaste Helena!!!
   Det blev precis det du nämner. En fantastisk dag.
   Önskar även dig nu en fin tisdag
   Tack igen 🙂
   KRAM

 • Svara Ida 25 april, 2016 at 11:03

  Stort grattis! Och tack för en otroligt inspirerande blogg!

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:34

   Dubbeltack Ida!!! Vilken fantastisk födelsedagspresent du bjuder på här i kommentaren. Så himla snällt!!!

   KRAM

 • Svara Monica Kallin-Ticconi 25 april, 2016 at 12:41

  Stort GRATTIS !!
  Hoppas du får en fortsatt fin dag<3
  Monica i Rom

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:33

   Min kära Monica! STORT TACK!!!
   Önskar även dig en fin dag.
   KRAM!

 • Svara Inger 25 april, 2016 at 16:25

  MEGAGRATTIS till dig denna dag och vilken härlig start på dagen du fick, trots stök i huset. Snart är det ordning på torpet igen och ni får njuta av allt det fina i huset.
  Fortsätt att må gott idag och framöver!

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:32

   Tack snälla Inger. Vilken fantastiskt fin hälsning. Ja, nu är det lite lättare och enklare då stora steg tas mot ett färdigställande. Blev en fantastisk dag trots byggdamm. Tittade åt ett annat håll, riktade kameran åt ett annat håll.
   Ha en fin dag du med.
   Stor kram!

 • Svara Inredningshjälpen 25 april, 2016 at 18:44

  Jag vill såklart passa på att hurra och gratta dig på födelsedagen Helena!!

  Njut av din dag!

  Kram Anette

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:29

   Åh söta rara Anette! Tusen tack!! <3
   KRAM

 • Svara Mia 25 april, 2016 at 19:27

  GRATTIS!

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2016 at 10:28

   Tack söta snälla!!
   KRAM

  Lämna en kommentar

  Close