Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 juni, 2016

Idag blir jag lite snyggare!

Då är den stora dagen äntligen här! Skonhem.com får ny design!!! Det har varit en stegvis förändring som ni kanske inte allltid märkt men idag blir det nog den största förändringen som jag tror ni läsare kommer märka. Kanske också att det under dagen kommer vara lite barnsjukdomar med problem och stök men allt ska vara i sin ordning när dagen är slut.

Och inte bara bloggen som får sig ett ansiktslyft, jag har också genomgått en skönhetskur. Eller nja, kanske inte så men det blir en uppdaterad bild på mig i alla fall. Den förra bilden togs för 4 år sedan tror jag. Jag var i alla fall 30+, bodde inne i stan i lägenhet och var en pigg två barns mamma. Nu har jag passerat 40, bor i villa med yvig tomt, blivit sliten tre-barns-morsa och förvirrad ägare till två katter.

För några veckor sedan hade vi en fotografering för oss sköna hem-bloggare. Smink och hår gjordes och att få bli piffad till tänderna mitt i veckan på förmiddagen hör ju inte till vanligheterna.

Helena_Lyth_insta

Det har tagit några år men nu tycker jag faktiskt det är kul att stå framför en kamera. Jag började min yrkesbana bakom kameran. Gick fotoutbildning och jobbade som fotoassistent (läs slav – världens mest slitsamma jobb) i två år. Men det blev inte plåtis utan art director istället. Men det är ju en annan sak, tillbaka till denna plåtning och den nya designen.

Bild från Helena, Mormorsglamour

Här är vi då, några av oss Sköna Bönor. Helena, Jag, Helena och Maria. Saknade var Jannice, Monica och Åsa

Så med nya bilder, ny design och säkerligen nya smarta funktioner kommer förhoppningsvis läsningen här gå som en dans.

Helena_Lyth_sköna hem

Ja, nåt sådant här kommer det se ut. Gillas?

En sak som jag verkligen GILLLAR är att bloggen har fått sig ett litet hjärta! Ser ni hjärtat redan kanske? Om det är så att ni tyckte att detta var ett bra inlägg – då kan ni trycka på hjärtat. Det skulle vara så bra om ni trycker/klickar där för då vet jag vad ni gillar att läsa och ska fortsätta i samma bana. Lite enklare än att lämna kommentar och smidigare än att gilla med en Facebook-knapp. Hoppas ni gillar den funktionen lika mycket som jag.

Sen är ni alltid välkomna in hos mig även på min Facebooksida där jag alltid uppdaterar och lägger upp inlägg från mitt arkiv som förtjänar lite nytt ljus.

Avsändare_helena_lyth

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.