Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 augusti, 2016

Är det inte typiskt?

Hej vanliga världen! Nu är barnen på förskola och skola, maken på jobbet och jag loggar nu in till 100%. Som jag längtat.

Längtat så mycket så att jag vaknade klarvaken 05.21. Tankarna snurrade med allt som skulle göras, fixas, ringas, beställas och planeras.

Men något var galet, riktigt galet!!! Det var bara jag och maken i sängen. Var är barnen??? De tre barn som varje natt tassat in och tagit över hela dunkonstruktionen.

De snusade så sött i sina sängar så till den milda grad att jag behövde väcka dem. Ett helt sommarlov har de haft möjlighet att få sova djupt och länge i egen säng men icke, det skulle ske den första morgonen då de skulle vakna tidigt och upp.

Men men, det är väl precis i sin ordning, det är så det ska vara. Bara för att man MÅSTE upp blir man tröttare.

Hursomhelst, när de väl var uppe gick allt som en dans, kors i taket, och det rusades till kompisarna på förskola och skola. Som de längtat!

Nu är vi igång! Nu kör vi!

avsändare

Comments (2)

  • Men wow, hur kan man ha missat det här? Lät ju hur trevligt som helst. Kan verkligen förstå Alice-känslan. Det här får nog tyvärr vänta till nästa år men det verkar ju som att det är ett återkommande sommarspektakel 🙂

  • Haha… Känner SÅ väl igen det där med viljan till sovmorgon först när sommarlovet tagit slut. Känner också peppen efter semestern och tycker det var roligt att läsa om en till som är glad att vara tillbaka i boxen igen (känns annars som om det stora vemodet rullat in över de bloggar jag följer och många sörjer att sommaren är över). Kalla mig gärna tråkig men jag gillar rutiner och struktur på dagarna, även om det såklart är härligt att ha lite vilda västern ibland men för mig är 5 veckor alldeles lagom. Nu väntar 47 veckor av min bästa tid på året ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.