Följ mig:
Sommarpyssel

Grannarna göder mitt beroende

10 augusti, 2016

Vilka grannar jag har!!! Kolla vilka vackra blommor jag fick av en dagismamma när hon skulle hämta sin dotter som var här playdate. ”Ja, du som gillar att pyssla kanske ville ha dem, de blev över från vår blompress” OM JAG VILL! Tack snälla.

pressade blommor

pressade blommor_03

Blev helt galet inspirerad av färgskalan och formerna, mellan blombladen, de långa stänglarna och de skira kronbladen. Jag fick ett behov att att måla mönster. Eller göra tavlor. Något vackert lär det bli i alla fall.

pressade blommor_02

Fint att veta att jag nu har spridit en pyssel-aura runt mig om så att alla vet min passion, min besatthet. M å s t e pyssla! Än så länge låter omgivningen mig hålla på med mitt beroende. Snart kanske det blir en intervention…

avsändare

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close