Följ mig:
Personligt

Check på ett life goal – NU mot Köpenhamn

10 augusti, 2016

Har alltid haft en romantisk bild på resande och att flyga. Har aldrig varit den som rest i bekväma kläder utan snarare klätt upp mig, vet inte varför. Men det är nåt kosmopolitiskt och flärdfullt med flygplatser fortfarande.

Så att få resa i jobbet har varit ett mål för mig. Dvs resa utomlands. Själv. Och nu idag är dagen här för jag ska strax flyga till Köpenhamn. Har blivit inbjuden till olika events som är i samband med Köpenhamns Fashion Week och jag är inte den som kan tacka nej till nya äventyr.

Haft en flygande start på mitt företagande och är så tacksam för att få snurr på firman. Att mitt jobb uppskattas och ger ringar på vattnet. Det är många bollar i luften och inte alltid lätt att separera jobbtid med ledig tid. Eller så här: jag är alltid på jobbet. Som kreatör stänger man ju inte av tankeverksamheten. Som igår kom jag på en idé och lösning för ett fantastiskt uppdrag när jag trängdes i rulltrappan. Sällan kommer lösningar på uppdrag när jag sitter ner vid mitt skrivbord.

Oj, nu blev detta ett svammel och ytterst egocentriskt. vad jag ville säga var ”Hej Hej!” från Arlanda, att jag är så tacksam för allt, att ni är här hos mig och att ni kommer få se en hel del Köpenhamn här på bloggen närmsta tiden.

unnamed

avsändare

PS: Följ mig gärna på FacebookInstagram & Bloglovin’

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Kreativa Karin 10 augusti, 2016 at 17:34

  Så roligt att det går så bra för dig Helena, jag har alltid gillat allt du gör, så genomtänkt, kvalitativt och vackert. Verkligen härligt att du följde dina drömmar och det rullar på, det bevisar ju att det var meningen!
  Kram från Karin

 • Svara Jessica 10 augusti, 2016 at 20:17

  Va härligt Helena!
  Jag är så himla glad för din skull – men jag trodde iofs inte att det skulle gå åt något annat håll än succé! Kram och ha det ”Dejligt” i Köpenhamn.

 • Lämna en kommentar

  Close