Följ mig:
Personligt

Välkommen! Nu öppnar jag upp dörren till helenalyth.se

28 januari, 2017

Välkommen hem till mig!!! Du anar inte hur glad jag är att du har hittat hit. I dag börjar jag ett helt nytt kapitel i mitt liv genom att nu stå på egna ben med egen blogg.

Efter 4 år och 3 månader och hela 1663 inlägg så är det dags att lämna trygga boet hos Bonnier och våga testa mina vingar på egen blogg. 2 år hos Amelia och 2 år hos Sköna Hem har gett mig den bästa bloggskolan, de mest fantastiska kunskaperna och ett nätverk jag måste nypa mig i armen för att förstå att det är sant. Tacksam med eftertryck är ordet.

Vad betyder inspiration galore?

Jag har alltid älskat det engelska ordet galore som betyder överflöd. Det låter liksom gott och härligt och något jag skulle vilja ha i mitt liv. Och vem vill inte ha inspiration i överflöd, som en aldrig sinade källa att ta inspiration från. Det är det jag hoppas på: att du som landar och lägger din tid här hos mig känner dig inspirerad att skapa, fixa, baka.

Vad kommer bloggen innehålla?

Ja, vilken bra fråga! Vad vill du som läser att den ska innehålla? Jag hade tänkt fortsätta i ungefär den stil och takt jag tidigare gjort men faktiskt försöka lägga ner ännu mer energi, få den att verkligen ska ge dig inspiration.

Mina fokusområden har varit pyssel, diy, inredning, dekoration, tips & trix, recept på främst bakning för det är jag bättre på än matlagning har jag nu insett (härligt att bli vuxen och förstå sig själv…) och lite från min vardag som företagare och fest på resor bl.a. En salig blandning av livets goda alltså. Nåt som saknas?

Kommer det inte bli ensamt?

Vet du vad? Jag gör detta inte helt själv faktiskt. Min blogg är helt min egen men jag har startat ett bloggnätverk med mina kära bloggkollegor och vänner HusligheterHemmafix & Atmycasa. Eller ett influencer-nätverk är faktiskt ett mer rättvisande ord då vår titel bloggare har uppdaterats till influencer då vi inte ”bara” bloggar.
Jag är så galet tacksam över att lärt känna dessa grymma och drivna brudar. När vi träffats är det som att kunna ta på vår energi. Ska bli så spännande att jobba ihop och se vad vi kan skapa ihop.

Vad kommer att förändras?

Några saker kommer så klart bli lite annorlunda men jag tror du kommer tycka att det är till det bättre.

1. Designen på bloggen är i mitt tycke bättre än tidigare. Mer som en klassisk blogg och med enklare navigering. Bara att det finns en sökfunktion!!! Då jag nu är helt i början lär det komma barnsjukdomar, vara saker som inte fungerar och jag tar mer än gärna emot kommentarer och kritik. Fortsätt på meningen: ”Superfin blogg och för att göra den ännu bättre skulle du… ” i kommentarsfältet om du har lust. All input emottages tacksamt!

2. Ingen bannerannonsering som är i vägen. Jag fick betalt för min tidigare blogg för att jag skapade innehåll samt att annonser fick synas på min blogg där. Bannrarna kunde jag inte påverka och ibland var de så stora så du fick scrolla dig fram till min text. Men idag har banners tappat sin kraft. När klickade du på en banners senast? Jag ser dem inte ens…

3. Fler spännande samarbeten. Nu flyttar jag inte hit för att jag ville arbeta hårdare och sluta få lön utan jag hoppas på att fortsätta mitt företagande med samarbetspartners. Att stå själv gör detta lättare. Skapa innehåll till bloggen ihop med kunder och ge er inspirerande och intressant inlägg.

4. Det lilla hjärtat! Längst ner vid inläggen finns ett litet hjärta och om det är så att du tyckte att det var ett bra inlägg får du så himlans gärna klicka på det hjärtat. Då får jag veta om att det var ett uppskattat inlägg men du slipper registrera dig. Det blir ingenting som syns eller sprids i dina social medie-kanaler utan bara en liten tyst anonym hälsning till mig att du gillade det du läste helt enkelt.

Så vad tror du? Kommer vi ha kul ihop?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Anneli 28 januari, 2017 at 08:10

  Vad kul och grattis till din alldeles egen hemsida.

  Lycka till Helena!

  Ha det gott!

  Anneli i Dalarna

 • Svara Anna María 28 januari, 2017 at 09:02

  Hurra och grattis till ditt nya hem 🙂 Jag tror detta kommer bli kanon och jag ser fram emot att följa med på den resan. Kram

 • Svara Helena Aro 28 januari, 2017 at 09:29

  Snyggt Helena! Stor kram från enngammal bloggranne ? / Helena Aro

 • Svara MiaShopping 28 januari, 2017 at 09:37

  Hurra! Jag har surfat in via mobilen och det ser jättefint ut.

 • Svara Hanna 28 januari, 2017 at 09:53

  Vad roligt, grattis till din nya sida! Väldigt snygg! Önskar dig stort lycka till! Och trevlig helg! 🙂

 • Svara Carola 28 januari, 2017 at 09:58

  Så fantastiskt Helena. Det här kommer ju att gå som smort. Galore extra allt♡. Lycka till!

 • Svara Marita Gill 28 januari, 2017 at 10:07

  Lycka till alltid lika kul att följa dig!Det kommer att gå jättefint!

 • Svara Anneli 28 januari, 2017 at 10:44

  Fantastiskt fin sida som jag kommer att besöka oftare. Lycka till!

 • Svara Marlene 28 januari, 2017 at 11:04

  Jättebra! Och jag har ju följt dig sen du hade en alldeles egen – och väldigt bra – julblogg, så detta kommer gå galant! 🙂 Kommer inte på nåt speciellt jag vill se, utan fortsätt som du gjort.

  Fint att slippa reklam också!

  Kram
  /Marlene

 • Svara kathryn palu 28 januari, 2017 at 16:53

  Hej,
  Har inte följt dig tidigare så detta ska bli såå inspirerande framöver;) Lycka till!!

 • Svara Evelina Törnberg 28 januari, 2017 at 19:58

  Härliga härliga Helena! Hela du är galore på det allra bästa sätt! Superlycka till underbara du ❤ Gillar hjärtat! Önskar att texten ”Lämna en kommentar” var en länk som gjorde att man liksom hoppade rakt ner i detta kommentarsfält där man kan skriva. Ser fram emot en massa fantastiska och inspirerande och mycket stilsäkra influencer-texter ?

 • Svara Mimmi 29 januari, 2017 at 09:36

  Räkna med mig! Så kul med din egna blogg 😀

 • Svara Luisella 29 januari, 2017 at 11:06

  Hi Helena,
  every day I followed your blog Hemma med and now I will continue to follow you in your beautiful new home.
  Good luck and…ciao from Italy!

 • Lämna en kommentar

  Close