Följ mig:
Inredningstips allmänt

Inspirerande inredning från tv-serien Follow the money

20 juni, 2017

Vissa tv-serier är inte bara bra för handlingen och skådespelartalangerna utan även för scenografin och miljöerna.

Follow the money var en sådan serie. Gick på SVT nu i vår och sände sista avsnittet för ett tag sedan men finns ännu på SVT-Play.

Att danskarna kan göra bra krimserier vet vi efter Borgen, Brottet mfl. Och att de kan göra design, det vet vi också. Så klart blir det ju super om man kombinerar detta.

Jag inspireras så mycket av miljöerna i serien. Här följer några skärmdumpar att ta inspo från. Kanske inte så somrigt som man vill ha så här i början av juni men det är nåt härligt ändå med dessa miljöer!

Härliga mörka väggar, mycket gardiner, stora fönster och massor av danska designklassiker. Och sen det avlutade köket är ju så galet läckert. ja som sagt; massor av inspo! Tack Danmark!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Nina 25 juni, 2017 at 22:16

  Kan bara hålla med! Älskar styrelserummet med all mässing, claudias underbara lägenhet och polisens alla amplar i makrame. (Vilket har gjort att jag nu massproducerat amplar till vår altan)

  • Svara Helena Lyth 4 juli, 2017 at 09:53

   Eller hur! allt är så himla läckert och stilfullt.
   Låter häftigt med massproducerade amplar. Imponerande.

   Kram

 • Svara Nina 28 juni, 2017 at 00:26

  Kom på, har du sett den finska deckaren Bordertown? Finns massor med snygg finsk designe där… tipeslitips! Riktigt bra deckare också.

  • Svara Helena Lyth 4 juli, 2017 at 09:53

   Hej! Nä men?! åh så bra. Måste genast kolla in. TACK!

  Lämna en kommentar

  Close