Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 juni, 2017

Inspirerande inredning från tv-serien Follow the money

Vissa tv-serier är inte bara bra för handlingen och skådespelartalangerna utan även för scenografin och miljöerna.

Follow the money var en sådan serie. Gick på SVT nu i vår och sände sista avsnittet för ett tag sedan men finns ännu på SVT-Play.

Att danskarna kan göra bra krimserier vet vi efter Borgen, Brottet mfl. Och att de kan göra design, det vet vi också. Så klart blir det ju super om man kombinerar detta.

Jag inspireras så mycket av miljöerna i serien. Här följer några skärmdumpar att ta inspo från. Kanske inte så somrigt som man vill ha så här i början av juni men det är nåt härligt ändå med dessa miljöer!

Härliga mörka väggar, mycket gardiner, stora fönster och massor av danska designklassiker. Och sen det avlutade köket är ju så galet läckert. ja som sagt; massor av inspo! Tack Danmark!

Comments (4)

  • Kan bara hålla med! Älskar styrelserummet med all mässing, claudias underbara lägenhet och polisens alla amplar i makrame. (Vilket har gjort att jag nu massproducerat amplar till vår altan)

    • Eller hur! allt är så himla läckert och stilfullt.
      Låter häftigt med massproducerade amplar. Imponerande.

      Kram

  • Kom på, har du sett den finska deckaren Bordertown? Finns massor med snygg finsk designe där… tipeslitips! Riktigt bra deckare också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.