Följ mig:
Jul Vardagsrum

Första julpyntet är på plats

11 november, 2017

Smyger fram julen med en liten julig styling i fönstret. Ja, det är ju inga tomtar och supertydliga juldekorationer men dessa saker tillsammans blir juliga.

Ljuslykta i glaslåda, en rumsgran, liten mässingsstjärna fyndad på loppis samt en värmeljuslykta jag hittade i REA-hörnan Posh Living. När det är 70% rabatt så jublar man ju lite, eller hur! Och så en hängande ljusstake (adlink) som tar för sig i fönstret.

Fint i dagsljus men när mörkret faller och ljusen tänds, ja då är det som bäst.

Levande ljus är ett måste så här års och enligt mig den bästa stämningshöjaren vid jul. Skulle inte kunna ha en jul utan levande ljus.

Något jag nördat in mig på (ja nu får ni tycka jag är knäpp men så här är det) är hur fönsterdekorationer inte bara ska vara fina inne från rummet utan även utifrån. Jag promenerar mycket och gärna bland hus och det slår mig alltid att vissa hem ser lite mysigare ut just för att de saker som står i fönstret ser inbjudande ut. Ett ensamt levande ljus kan göra så mycket.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Alicia 11 november, 2017 at 09:56

  Mässingsstjärnan är helt gudomlig, vilken dröm att komma över en sån på loppis!
  Får vääääldigt mycket mysfeeling av dina bilder!

 • Svara Emilia 11 november, 2017 at 16:37

  Så fint Helena! Jag är glad att o på femte våningen.. det behövs inte stylas lika mycket för utsidan då, haha!

 • Lämna en kommentar

  Close