Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 november, 2017

Kom & julpyssla med mig

Åh, jag är verkligen som ett barn på julafton nu! Det är så mycket härlig julstämning och mängder av julpyssel överallt.

Utöver blogg och jobb med kunder håller jag workshops och så här års är det så klart julpyssel som gäller. Några workshops jag ska hålla är det uppdragsgivare som håller slutna event för sina anställda medan andra är det öppen för alla. Och jag kommer till två härliga julpysselevents där jag verkligen hoppas du vill komma och pyssla med mig.

Torsdagen 7.e december kommer jag till i-HUSET i Linköping där vi ska julpyssla och dessutom prata runt skapande med det du redan har hemma, åkerbrukspyssel. Det ska bli så kul och nu är anmälningen öppen då det krävs en förbokning och antalet platser är begränsade.

För att anmäla dig mejlar du info.ihuset.se@ikea.com. Du kan läsa mer om eventet i Linköping HÄR.

Sedan har jag en till workshop i Stockholm där du är välkommen. Där är jag ihop med min partner in pyssel Anna María som ska tillsammans inspirera och hålla pysselverkstad.

Onsdagen 6.e december i Mercedes-Benz Pop-up Store. Anmäl senast nu på torsdag 30 november till ulrika.gorefalt@plodder.se  Läs mer om eventet HÄR.

Så, släng dig nu på tangenterna och anmäl dig så hoppas jag att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.