Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 december, 2017

Vinn en pläd för sovrummet – perfekt för jullovsmys

Då välkomnar vi den 5.e december och den femte kalenderluckan. Här finner vi det perfekta tillbehöret till ditt jullov i samarbete med Navy Stories!

Om jag fick drömma om min perfekta jullovsmorgon är det en mycket långdragen morgon med radion som skvalar, tända ljus, ingen simskola att hast iväg till, inga krav och framför allt frukost i sängen. Bara få vara ett litet tag.

Då skulle det sitta fint med något riktigt gosigt att få värma sig med där i detta juliga mys.

Vad sägs om att vinna en härlig pläd från Navy Stories? En stor pläd, 150×200 cm med mönster på ena sidan och enfärgad på den andra.

Vinn en pläd till ditt sovrum

För att vara med och tävla behöver du göra och svara på två frågor i kommentarsfältet nedan senast 23.59, tisdagen 5/12.

1. Följ navystories.se på instagram
2. Hur många olika färger finns navy stories bäddset i?
3. Motivera varför just du skall vinna denna pläd.

Vinstens värdet är 1799 kr. Vinnaren utses av jury och kan ej överklagas. Vinnaren meddelas på mejl. 

LYCKA TILL!!!

Ska nog redan nu ladda så jullovet just kan börja på detta sätt. Någon som kan hjälpa till med att barnen också ska ta sovmorgon, ha ha!

Comments (15)

 • 1. Följer insta
  2. Bäddsetet finns i 9 olika färger och mönster.
  3. Jag fryser konstant, så denna filt vore perfekt för mig att kunna vira in mig i på kvällarna. Dessutom är blått en färg som genomsyrar inredningen i alla rum, så den skulle ju också passa väldigt fint här hemma 🙂

 • 1. Följer er båda på instagram under namnet johannahallondoft
  2. Bäddsetet finns i 9 underbara färger!
  3. Saknar en mysig filt som jag kan svepa om mig och lilleman i vår kalla lägenhet! Perfekt att mysa under när vi läser sagor tillsammans eller myser ihop ??

 • 1. Följer dem och dig på minsta (@haen84)

  2. Det finns 9 färgställningar att välja mellan

  3. Jag skulle vilja vinna detta för att kunna piffa upp min tråkiga säng, den hamnar i blickfånget i en liten etta på 30 kvadrat så det vore kul att göra om den till en mysig soffa dagtid. Och den här pläden är så himla fin och hade gjort sån skillnad.

 • 1,Följer
  2. 5 färger
  3. Nu när kylan blir kallare, så skulle det vara skönt att kunna krypa under en härligt mjuk och varm pläd med en kopp rykande varm kopp te och en härligt bra bok.

 • Jessica Hellström

  1. Följer på instagram (jessica_hellstrom)
  2. Bäddsetet finns i nio olika färger.
  3. Vi har jordvärme som uppvärmning och den fungerar inte alltid klockrent, så i sovrummet
  blir det allt som oftast iskallt, vore helt perfekt att ha en stor och mysig filt att värma mig med, jag som
  alltid har så kalla fötter.

 • 1. Följer
  2. Hur många olika färger finns navy stories bäddset i? knepig fråga: 4 huvudfärger: Navy, Grey, Pink, White, 8 st om man räknar med de olika nyanserna (3 olika grå nyanser, 2 olika marinblå, 2 olika rosa och 1 vit)
  3. Motivera varför just du skall vinna denna pläd.
  Jag och gubbvännen är frusna och under denna pläd får vi faktiskt båda rum

 • 1. Följer
  2. Fyra färger om jag förstått frågan rätt.
  3. Jag är en frusen själ, som gärna sitter under en mysig pläd med en kopp gott te.

 • 1. Följer på Insta (waltmaria)
  2. Det finns 9 olika färgställningar.
  3. Färgen blå har varit min favoritfärg sedan jag var liten. Det är en vacker, lugn och harmonisk färg. Jag skulle älska att värma mig med den i mitt svala sovrum ?

 • 1. Följer insta
  2. Bäddsetet finns i 9 färger och mönster.
  3. Vi har nyligen flyttat till hus och det börjar bli riktigt kyligt hos oss nu. Jag saknar min stora gamla ullfilt som flyttgubbarna misstog som deras … 🙁 Vore en sån uppskattad julklapp att vinna denna!

 • Pernilla nummer_28

  Följer som nummer_28.
  Räknar till 9 olika varianter, men tyckte det var svårt att veta hur ni menar 🙂 Hur som helst är de väldigt fina. Och pläden är helt underbar. Blått är min favorit färg och grymt frusen är jag alltid så en sådan fin pläd I julklapp hade varit så rolig

 • 1. Följer!
  2. 9 st
  3. Den fina blåa färgen och det vackra mönstret skulle passa bra i mitt och sambons lite kala vita och gråa sovrum. Det behövs lite mer mönster och färg i det rummet men det är svårt att hitta ett överkast/pläd jag gillar och som känns praktiskt för en småbarnsfamilj. Den här pläden var väldigt fin, tycker jag. Och att den kan tvättas i 60 grader och torktumlas var ju jättebra!

 • WOW, vilken otroligt fin pläd!!
  * Jag följer på instagram (emelydrugge)
  * Bäddsetet finns i 9 st olika färger
  * Motivering: Nu när julefriden närmar sig vill jag bara gosa ner mig och mysa, och slippa frysa! Otroligt vacker design, varm och skön och av fantastisk kvalité. Hela vintern får pläden mig att le.
  Ha det gott!

 • 1. Följer på Insta (Vadnilam)
  2. 9 färgsättningar
  3. Den skulle få värma mig och min man på kvällen, mina barn på morgonen och på sommaren skulle den få flytta med ut på landet och värma familjen när vi spelar spel på kvällen.

 • 1,Följer
  2. 5 färger
  3. Vinterns kyla tränger in i hus och hem.
  Kvittar om jag så eldar i kaminen hela kvällen från klockan fem.
  Vill ha en pläd att gosa in mig i så jag slipper frysa.
  Bjuda in sambon och tillsammans gosa och mysa.

 • 1. Följer
  2. Grey stripe, Grey Melange och Light Grey
  Navy Stripe, Navy Melange
  Pink stripe och Pink Melange
  White stripe och White. Totalt 9 färgställningar/mönster, lite klurig fråga…, det är väl 5 st huvudfärger Grey, light grey, navy, pink och white.
  3. Jag skulle ge min underbara syster den vackra pläden som tack för att hon hjälpt mig att få ett bättre boende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.