Följ mig:
Larsson & Lyth

Lär dig tvinna garn. Nytt avsnitt av Larsson och Lyth

20 februari, 2018

Hurra, nu finns ett nytt avsnitt uppe av Larsson och Lyth och idag visar jag och Anna María hur man tvinnar snoddar.

Att tvinna garn är ett roligt sätt att skapa dekorativa snoddar. Användningsområden för dessa tvinnade snoddar är många; snygga armband, smyckande skärp, ha som hårband eller göra ett extra vackert presentband till din gåva. Och snabbt går det!

Och du prenumerera väl på vår kanal? Hoppas det för det skulle göra oss så otroligt glada. Och dessutom så missar du inga avsnitt för det vill du verkligen inte göra – nu är dt högtryck i Larsson- och Lythstudion kan jag säga. Prenumererar kan du göra HÄR. Helt gratis får du massa härlig inspiration av oss.

För att skapa tvinnade snoddar behövs två långa bitar garn. Ju kraftigare garn desto kraftigare tvinnad snodd. Lycka till!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close