Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 februari, 2018

Ny filmdag men med vad?? Vad vill du se hos Larsson och Lyth?

Idag spelar Larsson och Lyth in nya avsnitt. Äntligen skulle man kunna säga.

Det blev ett litet uppehåll i vår kanal. Vi har haft som ambition och mål att ha ett nytt inspirerande avsnitt varje vecka men det går inte att stå emot när livet kommer emellan. Ja, ni vet nog vad jag menar.

Nu har dock jag landat på fötterna och igår togs gipset bort (tackar min lyckliga stjärna att det inte var båtbenet sommar brutet för då hade jag haft gips långt in  sommaren) så jag ska vara tillbaka på 100%. Lite öm hand så tar det lite piano.

Idag ska jag och Anna María träffas och spela in nya avsnitt. Känns så skönt då vi har både huvudet och anteckningsblocket fullt.Kommer bli en massa inspiration och vi hoppas verkligen att du ska gilla det hela.

MEN! Kan det vara så att du har önskemål på va vi ska göra? Saker eller ämnen du vill ha inspiration till? Vill du se massa påskpyssel? Olika tekniker? Material?

Berätta gärna. Och om du har några frågor får du mer än gärna ställa dem också. Vi vill så gärna höra vad du tycker för det är ju för dig vi skapar och vill inspirera.

Ser fram emot att höra ifrån dig.

Comments (3)

  • Jag skulle vilja ha tips på vad jag kan göra med gamla spetsar. Jag har massor av spetsar liggande efter min mormor och andra släktingar. Otroligt vackra handvirkade som det är nedlagt många timmars arbete på. Nu ligger de i lådor till ingen nytta. Det skulle vara så kul om de fick komma fram i ljuset!
    Tack i övrigt för att ni inspirerar oss andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.