Följ mig:
Hemma hos mig

Vad köpte jag i Köpenhamn? Något sött!

24 februari, 2018

Som jag skrev blev det en galet snabb visit i Köpenhamn nu i veckan. Hann dock förbi ett favoritställe: Royal Smushi Café.

Kanske den mest spännande kombinationen av saker att fylla en lokal med: danska smørrebrø som ser ut som sushi, gudomliga bakverk samt shopping. Och det är inte vilken shopping som helst. Alltid unika saker du inte hittar på så många ställen och inte sällan saker som är mer konstverk än användningsting.

Vad fick jag med mig då? Ja, jag hade inget att sätta emot när jag fick se den söta marshmallow-gubben Stay Puft Man som är känd från 80-talsrullen Ghostbusters. Ni vet han som kommer som en jätte på slutet och kliver omkring bland skyskraporna?! Det

Nu står han hemma i mitt kök och ska få bo med oss. Något både för mig och kidsen faktiskt. Jag gillar att styla med saker som har lite humor. Något att lägga ögonen på och få läpparna att le.

Vem kan motstå det där gulliga ansiktet???

Och som ett brev på posten vill jag nu baka med sådant där härligt marshmallow-fluff. Några smores kanske??

Så där enkelt blev det glada och pigga miner i köket. Lille Stay Puft Man får stå där och sprida glädje. Bara han inte växer sig så där stor som i filmen, ha ha!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara En torsdag i Malmö och en sväng till Köpenhaman | Dnilva 26 februari, 2018 at 08:15

    […] Helena visade mig flera nya ställen som jag inte varit på tidigare, bland annat Royal Smushi Café. Där vill jag absolut äta någon gång framöver. Förutom mat fanns det så mycket fina/roliga/knäppa grejer till hemmet. Jag köpte inget, men Helena fick med sig världens gulligaste lilla gubbe. […]

  • Lämna en kommentar

    Close