Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 juni, 2018

Snabb fredagshälsning från trappan

Hej fredag, hej solig sommarhelg! Nu blir det ett rackarns snabbt inlägg här från trappan ut i trädgården. Väntar in maken och så ska vi gå till grannar för härlig fredagsträff. Grundar med citronläsk, oliver och nötter. Perfekt i värmen.

Detta är de underbara hortensiorna som blev över från morgonens jobb. Jag var anlitad som stylist och inspiratör på ett lanseringsevent för Höganäs/Rörstrand. Vill du se mer så kan du kolla min Instagram Stories där det ligger filmer nu.

Ska erkänna att jag är riktigt trött. Intensiv vecka har jag bakom mig. I morse var jag uppe 04.30 och de två tidigare dagarna 05. Men men, det är ju bra att jag har jobb så jag ska verkligen inte klaga. Men en ledig helg ser jag fram emot.

Se alltid till att matcha ditt husdjur, ha ha.

Ha en fin fredag. Hörs redan imorgon igen, eller hur!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.