Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 juli, 2018

Budget & smarta tipset: små nätväskor med dragkedja

Snart drar vi iväg på vår sommarsemester med resor både utomlands och inrikes. Det är packning med allt från ritpennor, hårspännen till laddare och huvudvärkstabletter. Många saker blir det och det gäller att hålla koll på allt.

Mitt knep är necessärer. Massa necessärer!

Grupperar olika saker i olika necessärer så inget ligger och skvalpar runt och blir omöjligt att finna den där prylen. Detta gäller speciellt för oss som luffar med ryggsäck som är lite sämre att överblicka.

Blev så glad när jag såg Granits necessärer eller små nätväskor kanske. Jag har sökt länge efter just sådana här av nät då de dels är lätt att se innehållet i utan att behöva öppna men också på sommaren vid strandbad. Om det kommer med sand i solkrämen är det lätt att skaka bort sanden.

Älskar känslan av att vara on top of things och ha koll på sina prylar. Finns säkert någon diagnos för det…

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.