Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 juli, 2018

Glad sommar – nu tar jag lite ledigt

Hej bloggen och hej Du! Blev en liten paus här och det var väl sommaren som kom emellan. Nu så gör jag en riktig hälsning och säga GLAD SOMMAR för att göra en liten längre sommarpaus.

Jag ska unna mig att leva i nuet, ge familjen all fokus och bara njuta av vad dagarna kan ge. Hoppas kunna leva med Skalmanklockan, dvs inte bry sig om vad den riktiga klockan säger utan gå på vad våra kroppar önskar. Äta och vila när vi vill. Inga måsten, bara känna. Ja, det är väl så mycket Carpe Diem det bara kan bli, kan man säga.

Grekland, Skåne och Gotland. Där har du mig. Och vill du haka på så lär jag vara mer synlig på Instagram (@helenalyth.se heter jag där, hoppas vi ses) och Instagram Stories. Lite enklare och mer ögonblick. På min Facebook lägger jag upp tips, recept och inspiration som kan passa för sommaren.

Återkommer med minnen och inspiration jag plockat åt mig under sommaren.

Hoppas du får en fin sommar med mycket sol, bad, god mat, nära och kära samt en massa skratt så tårarna rinner. Det är i alla fall min plan.

GLAD SOMMAR!

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.