Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 september, 2018

Lyssna på mig & mitt funkishus i Inredningspodden – Hemma hos

Nu ligger ett nytt avsnitt av Inredningspodden – Hemma hos uppe och där kan du lyssna på mig och mitt babblande om min enorma kärlek för funkishus, hur jag ser på inredning och om hur långsam jag är när jag fixar hemma.

Klicka och lyssna HÄR. Då hörs vi 🙂

Det är Emelie Sundberg som rattar spakarna och håller i podden. Så kul att få lära känna henne också även om det var jag som mest höll låda, ha ha.

Foto: Emelie Sundberg

Hoppas ni står ut med min röst och prat. Alltid lite läskigt att höra sig själv. Och vad var det jag nu sa igen…?

Comments (2)

  • Jag lyssnade på avsnittet (och har följt din blogg ett bra tag!) och blir så himla glad när du pratar om att inreda långsamt. Vi flyttade till vårt första köpta boende för nästan precis ett år sedan och har knappt kommit någonstans med inredningen. Vi flyttade från en etta till en trea och varje liten sak vi inreder med tar månader att komma fram till (mycket för att vi är två med olika stil som ska komma överrens haha). Många i vår omgivning tycker att vi är så otroligt långsamma. Men, vi ska ju bo här länge och har inte bråttom med att hitta hur vi vill ha det 🙂

    • Hej Amanda! Men visst måste man få bo in sig. Känner igen mig i det där att andra tycker saker men det är ju ni som bor där som ska inreda. Nu, efter 5,5 år verkar jag verkligen få ändan ur. Nu sker det saker för att vi verkligen marinerat våra tankar.
      Blir glad av att läsa dina ord. TACK!

      KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.