Följ mig:
Dockskåp Jul

Någon tomte förbereder sig i badrummet…

24 december, 2018

GOD JUL!!! Hoppas du har en fin julaftonsmorgon och nu ser fram emot en härlig dag fylld med dem och det du önskar.

Skickar här en hälsning från tomten som gör sig redo i mitt minibadrum, ha ha!

Minns du mitt dockskåp jag för flera år sedan gjorde om till mitt dröm-julhus? Du kan läsa mer om det i kategorin Dockskåp men jag passar på att lägga upp bilder från förr här:

Tapetseraed om dockskåpet i mörkare färger och inredde med lite maffiga möbler. Allt för att få till den där ombonade julstämningen.

Jösses vad kul det var att tapetsera om. Satt uppe långt in på natten fast jag då hade riktigt små barn.

Att få skapa i miniformat är ju bara så kul!

Jag älskar mitt funkishus men det är något med de där gamla knarriga Madickenhusen som jag skulle vilja bo i under december. Nu går ju inte det men man kan få dröm och kanske skapa sig en miniatyr i alla fall. Det var just det jag gjorde.

Och nu har då huset fått sig ett funkisbadrum också. Har planer på att göra golvet svart/vit-rutigt som sig bör men det får bli en annan dag…

Dottern hängde upp strumpa i det lilla sovrummet. Så klart!

Men nu så tar vi tag i det stora huset och skapar vår dröm jul här med tjocka släkten. Hoppas ha sinnesnärvaro och ta bilder som jag kan återkomma med sen när jag kommer ur julkola-/pepparkas-/knäck-/julmustkoman!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Maries minisar 25 december, 2018 at 14:28

    Såååå mysigt och fint <3 jag älskar också Madickenstilen men har den varken i mitt eget hus eller dockhus. Får bli i ett annat framtida dockhus 🙂
    God Jul till stora och små

  • Lämna en kommentar

    Close