Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 april, 2019

Snabbaste påskäggen – gör dekorativa ägg med tatueringar

Nu är vi på spurtsträckan inför påsk och då kan väl ett tips på ett snabbt, enkelt och snyggt påskpyssla vara på sin plats. Jag såg hur Pysselbolaget satte tatueringar på ägg och det ville jag testa. Hade nämligen superfina tatueringar hemma som jag fått av mina vänner på Mrs Mighetto som jag tycket var passande för våren och påsken.

Snabbare och proffsigt fina ägg går det ju knappast att få?!

Om du vet hur blicken på ett barn blir när du säger att du har tatueringar för dem att sätta på sina armar kan du ju gissa hur mycket mina barns ögon glittrade när jag sa att vi skulle tatuera ägg, ha ha!

Du gör i princip precis som när temporära tatueringar sätt på armar bara att här är ytan dels mindre men även rundad. Det gäller att verkligen smita åt med tatueringen och hålla stilla en längre stund än om det var på en ram skulle jag säga.

Sedan hänger det så klart på vilken typ av bild tatueringen är. Om det är många detaljer och små flikar. Dessa söta fåglar klarade sig fint trots lite pill.

Tycker det blev så fint med de bruna äggen till blommorna. Gjorde rosorna än mer röda.

Nästan för söta för att slå hål på. MEN – det behöver jag ju inte. Kan ju sätta tatueringar på ägg som sedan blåses ur och med det hängas upp i påskriset. Bra där Helena!

Vill du ha fler tips på påskpyssel? Klicka då HÄR så kommer du till min påskpysselkategori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.