Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 april, 2019

Ladda ner påsketiketter till påskdukningen

Varsågod – här kommer en påskpresent i form av påskiga etiketter att ladda ner. Kan passa som placeringskort till påskdukningen, sättas på ett påskägg eller annan påskpresent. Ja, du hittar säkert på fler användningsområden.

Klicka HÄR så får du en pdf att ladda ner och skriva ut. Den är gratis men om du gillar det jag gör och vill bidra till min verksamhet får du gärna sponsra valfritt belopp till mitt företags-swish 123 140 26 50 som registreras enligt SKV’s alla regler.

Det är 9 olika motiv som jag tycker kan passa våren och påsken. Det är en svartvit utskrift så vill du ha färg kan du antingen skriva ut på färgat papper eller så kan du färglägga de söta illustrationerna efteråt. Ett bra påskpyssel som kan passa även de små påskpysslarna?

For an English download, please go to THIS LINK and save a copy to your laptop. Then just print and have a Happy Easter!

Kommer ni ihåg inlägget med massa påskmallar jag gjorde för ett tag sedan? Det var i den vändan jag kom över en helt fantastisk sida med gratis bilder jag hittade dessa svartvita illustrationer. Jag blev så förtjust i stilen och gillar den sköna vintage-stilen. Ville göra något med dem och resultatet blev detta. Etiketter för påsken som kan användas till mycket. Hoppas du vill använda dem.

Enklast tänkbara är väl att bara lägga som ett placeringskort på påskbordet? Kanske göra hål och trä snöre genom för att hänga på glas eller vira runt servett? Ja, har du några tips?

Och då inte alla här i världen kan svenska slängde jag in en engelsk version också. Kanske att det kan passa de med?

Easter download – vintage gift tags, placement cards

Önskar er en glad påsk och ljus vår!

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.