Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 november, 2019

Black Friday & loppis på Bromma Blocks

Black Friday & loppis är ett samarbete med Bromma Blocks

I helgen kommer Black Friday gå av stapeln vilket ger oss möjligheten att investera i de saker vi behöver då butikers och kedjors priser blir fördelaktiga. Själv har jag länge suktat efter en smörgåsgrill då min gick sönder får nåt år sedan. Nu ska jag nog slå till – den kommer gå varm här hemma så att säga, ha ha.

Gör julklappsköpen redan nu

Jag kommer ta mig till Bromma Blocks som har full fart i butikerna på hela området denna helg. Eller hela veckan faktiskt. Så skönt att se över sina julklappar redan nu också. Bra saker till bra priser och med det då också frigöra mer tid under december så det blir mer tid över till glöggmys och stunder av julpyssel.

Din egna lokala stor-loppis

Och det som också är helt fantastiskt och jag för allt i världen inte vill missa är att Bromma Blocks har dragit igång konceptet med pop-up-loppis. Så himla bra att kunna göra investeringar till de nödvändiga tingen från bra märken och butikerna nu under Black Friday samt hitta de där unika sakerna och bidra till cirkulär ekonomi på loppis. Och du själv kan få sälja av det du inte behöver. Hur mycket win-win blir inte det här då???

I en lokal, nedre plan i gallerian, som just nu byter ägare används som loppmarknad där du kan hyra bord (ansök om bord HÄR) och sälja det som någon annan kan använda och uppskatta mer.

Här är bild från den bakluckloppis som var tidigare i höstas i parkeringshuset. Bild från Stocholmsmarknader

Det är sådant här som gör att jag är en stolt ambassadör för Bromma Blocks.

Extraöppet på Bromma Blocks under veckan och Black Friday

Rusta kommer ha extraöppet hela den här veckan från 10.00 till 21.00 och unika erbjudande i butik.

Passa på att uppdatera för den mörka tid som kommer. Ljusslingor tex kan man aldrig få för många av eller hur??!!

Elgiganten välkomnar dig extra mycket med extraöppet på Black Friday från 07.00 – 22.00. Då ska jag väl hinna dit och leta upp en smörgåsgrill kan man tycka.

Barnen växer så de knakar och då vintern står för dörren så ska jag ta en vända på XXL för se över de varma ytterkläderna. XXL har också extraöppet  och öppnar 08.00.

Du har väl inte missat att Bromma Blocks byter logga.

Även om det nu kallas Black Friday behöver det inte vara vidare mörkt och svart utan här ute på promenaden längs butikerna står vackra växter att pigga upp sig med.

Och när du behöver fylla på energin så har du flertalet restauranger både ute på butiksområdet och i gallerian. Kebaben är min favorit men barnen är mer sugna på KFC och Pizza Hut. Perfekt att ha så mycket gott att välja på så hem familjen blir nöjda.

Och sedan kan du fortsätta färgglatt hos Honey Comb inne i gallerian med något sött kanske?

Shopping i en skönare atmosfär för hela familjen.

Vad jag fick med mig från min vända nu var en underbar ljusslinga från Rusta. Den ska jag komplettera med en förlängning i samma veva som jag går på loppis och letar upp mitt blivande smörgåsjärn.

Comments (2)

  • Black i black friday kommer från uttrycket svarta siffror ekonomiutteyck för att gå med vinst och har inget med att det är mörkt ute ?. Jag kör White monday istället mer hållbart. Mvh åsa

    • Hej Åsa och tack för att du läser min blogg 🙂 Jag vet att det inte är svart som i färgen men ledsen om min lite ironiska ton gick igenom i min text. Och jag, som jag skriver, och du kanske vet om du läser min blogg, värderar även den cirkulära ekonomin. Det är därför jag är så själaglad att ett köpcentrum som Bromma Blocks kompletterar med en loppis. Inte många som gör det skulle jag säga. Och tror inte att du bara vill köpa begagnat utan även önskar nya saker till ditt hem. Det gäller att hitta en balans och göra bra val så långt det går eller hur?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.