Följ mig:
Kalas & Dukning Portfolio

Klipp & bilder från Nyhetsmorgon med kalas utomhus

11 maj, 2020

Såg du mina tips för kalas utomhus igår i Nyhetsmorgon. Om inte så kommer klippet här längre ner.

Som vanligt var det superkul och intensivt att vara med på Nyhetsmorgon och i direktsändning. Är en nerv i rummet som är så häftig och inte finns någon annanstans att hitta.

Efter en galet orolig natt med drömmar om att jag missade taxin var jag ändå på väg med massa ballonger i bilen. På grund av smittorisk så får alla gäster sminka sig själva så det la jag massa tid på hemmavid. Har lärt mig att ”kameran äter färg” så jag sminkade mig hårdare än vad jag brukar.

In i studion med fullt ös. Det är så mycket lampor, sladdar, skärmar och klockor överallt.

Jag fick ladda mitt bord utanför och det rullades in och efter det hade jag endast 6 minuter på mig att färdigställa bordet, sätta upp alla ballonger och flaggspel och sen var det direktsändning. Pang tjong vad stressigt det blev. Därför jag kanske låter så forcerad?

Så här glad blev jag efteråt när Nyhetsmorgons webbansvarige tog bild för deras instagram.

Roligast var i alla fall hur jag kuppade och överraskade Anders Pihlblad med att tävla mot honom i ”skumorm”! Jösses vad kul det var.

Ja du får se själv här i klippet nedan:

6 stycken snabba minuter flög förbi! Hoppas du hinner snappa upp något intressant och inspirerande mitt bland alla ballonger.

Sedan for jag och alla ballonger hem igen. Hoppas jag får komma tillbaka i rutan snart.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Bodil/Blomfantast 11 maj, 2020 at 08:13

  Den där skumormen var ju ett jättekul tips! Den ska jag helt klart testa på nästa kalas 🙂

  • Svara Helena Lyth 15 maj, 2020 at 08:53

   Hej Bodil! Vad glad jag blir. Så kul om det kan inspirera.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close