Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 oktober, 2020

Julen hos Lagerhaus & 15% rabatt just nu

Julen hos Lagerhaus är ett annonssamarbete med Lagerhaus

Jag har visat pressbilder för julen 2020 från några kedjor och varumärken tidigare här på bloggen och nu kommer julen från Lagerhaus. Och jag kan även ge dig en rabatt på 15%!

Uppge rabattkoden HELENA15 som gäller på alla ordinarie priser online hos Lagerhaus fram till 3/11.

Jag fick titta på sortimentet för julen 2020 och vill visa mina favoriter. Jag föll för de saker som jag vet kommer använda i många år framöver samt vackra detaljer för paketinslagningar. Papper och band jag använder mycket av.

Julen hos Lagerhaus

Om jag kunde så skulle jag vilja lägga på ett filter här så du känner dofterna. Doften av stearin, ljus som tänds är alltid så magiskt, varm glögg lägger ljuvlig doft i hela rummet och sedan pepparminten från de vackra karamellerna. Julpirr i hela kroppen!

Jag har alltid serverat glögg ur kastrull för jag inte haft ett alternativ men önskat en kanna dels för att det är enklare men också så mycket vackrare. Nu är det löst. Den här kannan för 1,5 liter i värmetåligt glas är perfekt.

Ställer den på den stilrena värmeställningen för värmeljus. Var lite undrande om det enda ljuset verkligen kunde hålla värmen och det gjorde det. Nu kan jag ha min alkoholfria glögg på värme hela kvällen – som jag dricker som värmande kvällste.

De små glasen, 9 cl som säljs i 6-pack är perfekta till glöggen. Eller äggtoddy.

Den precis lagom stora brickan som kan användas til exakt allt kommer jag använda massor. Som uppläggningsfat för glöggsnittar, bricka till ljusstakar eller samt målarfärger när vi pysslar här hemma. Allround-bricka.

Julgodis! Kan man fira jul utan julgodis? Tror inte det. Lagerhaus har många härliga godispåsar att välja på. Jag köpte julskum och polkakarameller.

Nu är jag en nörd, det vet jag men jag kan inte få nog av presentsnören och -band. Speciellt inte när det är så här vackra kvalitetssnören. Ett vackert snöre kan få till och med ett paket inslaget i gamla tidningspapper att bli fantastiskt vackert.

Klassikern med det rödvita bandet är så fint på naturfärgat papper. Sammetsband är väl höjden av lyx på ett paket? Älskar dem så mycket, speciellt vid jul. Det finns satinband i flera färger så det är fint att kombinera olika på samma paket.

Lagerhaus har många vackra papplådor som presentaskar. Smidigt om man vill slå in något med lite knepig form eller något som är ömtåligt och behöver skyddas med papper.

Papper går det alltid åt här hemma. Både till paketinslagningar men även pyssel. Lagerhaus har ängder av färger och mönster men jag är en fan av det klassiska så jag har köpt grönt, brunt och rött. Snyggt till de vackra banden sen.

Så en liten tidig julklapp får du 15% rabatt på alla ordinarie priser online hos Lagerhaus. Uppge rabattkoden HELENA15 i online-kassan.

Pressbild från Lagerhaus som visar en trend väldigt bra: färgade ljus. Om jag tvingas till att bara ha ett enda pynt vid jul så är det levande ljus. Kan inte tänka mig en jul utan levande ljus. Och i år kommer det bli färgade ljus precis överallt. Det råder det ingen tvekan om.

Vackert grå, gröna eller röda kanske? De gula bivaxjusen är jag helt kär i. De ska jag beställa hem.

Hoppas du blev julinspirerad och kan hitta fina saker som kan förgylla ditt julfirande.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.