Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 november, 2020

Den finaste julkalendern som värmer i denna skitpandemi

Den allra finaste julkalendern i världshistorien har sett sitt ljus i dotterns rum. Hon kom och frågade om diverse olika pysselgrejer och om det är något jag har så är det ju det, host host. Det var silvriga siffror, silverpennor, guldstjärnor och kuvert och allt möjligt.

“Det ska bli en komplimangkalender till mormor, så hon kan läsa något fint varje morgon” sa hon. Jag tror att jag smälte och exploderade inombords på samma gång men höll mig lugn. “Det var det finaste jag någonsin hört” svarade jag och har nog aldrig varit mer ärlig.

Hon gjorde allt från start till mål helt själv. Jag är så stolt över hennes initiativ.

Hon kände att det var lite tufft att skriva 24 stycken själv så jag drog in hennes brorosor i det hela. 8 lappar var med någon liten hälsning, rolig historia, gåta eller teckning ligger nu där i lådan. Öppna och dra en lapp varje dag, huller om buller.

“Jag hatar corona men jag älskar dig för du är positiv och alltid glad.” Ja, vad kan jag säga? Hon är en sådan varm och omtänksam lite tös.

Visst är det den finaste idéen? Och det har väl aldrig varit en bättre tid än i detta skitår som en morförälder kan motta en sådan låda.

Om du nu blev inspirerad men känner att tiden är kort till tisdag kan ju samma sak göras via mejl, sms eller mms. Ja det finns ju massa digitala lösningar.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.