Följ mig:
Jul Julpyssel

Den finaste julkalendern som värmer i denna skitpandemi

29 november, 2020

Den allra finaste julkalendern i världshistorien har sett sitt ljus i dotterns rum. Hon kom och frågade om diverse olika pysselgrejer och om det är något jag har så är det ju det, host host. Det var silvriga siffror, silverpennor, guldstjärnor och kuvert och allt möjligt.

”Det ska bli en komplimangkalender till mormor, så hon kan läsa något fint varje morgon” sa hon. Jag tror att jag smälte och exploderade inombords på samma gång men höll mig lugn. ”Det var det finaste jag någonsin hört” svarade jag och har nog aldrig varit mer ärlig.

Hon gjorde allt från start till mål helt själv. Jag är så stolt över hennes initiativ.

Hon kände att det var lite tufft att skriva 24 stycken själv så jag drog in hennes brorosor i det hela. 8 lappar var med någon liten hälsning, rolig historia, gåta eller teckning ligger nu där i lådan. Öppna och dra en lapp varje dag, huller om buller.

”Jag hatar corona men jag älskar dig för du är positiv och alltid glad.” Ja, vad kan jag säga? Hon är en sådan varm och omtänksam lite tös.

Visst är det den finaste idéen? Och det har väl aldrig varit en bättre tid än i detta skitår som en morförälder kan motta en sådan låda.

Om du nu blev inspirerad men känner att tiden är kort till tisdag kan ju samma sak göras via mejl, sms eller mms. Ja det finns ju massa digitala lösningar.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Maria Hertzberg 29 november, 2020 at 19:33

    Åh, vilken underbar kalender för en mormor att få❤️❤️❤️❤️

  • Svara Tess 30 november, 2020 at 10:25

    Så himla fint! Sådana här initiativ behövs verkligen i dessa tider <3 <3 <3

  • Lämna en kommentar

    Close