Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 december, 2020

I morgon julpysslar jag i Nyhetsmorgon, häng med!

Nu håller jag på och packa många lådor med en massa härligt. I morgon står jag i rutan, hos Nyhetsmorgon, och jag ska visa julpyssel med det du redan har hemma. Enkla pyssel som går fort men samtidigt är roliga att göra och blir vackra i ditt julhem.

Jag hoppas så klart att du vill haka på och titta. Så när Lucia sjungit färdigt och lussebullen är uppäten tycker jag du ska slå på TV.n. Jag är med vid 09.00, 10.00 och 11.,20. Det ska bli så kul och så klart nervöst. Direktsändning är himla häftigt men läskigt. Finns inga möjligheter till omtag eller nystart. har man gjort bort sig så har nån miljon människor sett det, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.