Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 augusti, 2021

Åh!!! Julpirret är ju galet

Jag kan inte sluta småle så fort jag sätter mig vid mitt arbetsbord nu för det är alltid roligt. Det är helt otroligt galet men redan nu dimper inbjudningar till pressvisningar och pressreleaser av julen 2021. Det är ju bara så sjukt pirrigt för mig som denna jul kommer ha släppt en bok och som kanske kanske kommer få hamna hemma hos folk, precis som de här sakerna jag får se nu. Nyheterna för julen 2021 – är jag en av dem också?

Nej jag lovar, jag ska inte visa en massa julprylar redan för det tror jag inte många är mottagliga riktigt för än. Eller???

Äsch, va fasen – klart jag ska visa när jag nu fått det och jag vet ju att ni är många som gillar att i alla fall lägg lite tankar på julen. Bara så där lite grann.

En bild från Saga Form och deras höst och vinterkatalog får mig att sukta efter tända ljus, mysiga träffar runt bordet och någon gryta puttrande på spisen.

En enkelt dekoration från House Doctor som absolut kan få vara framme från oktober till februari ju.

Och sen tror jag att årets absolut finaste julpynt redan är här! Ett litet får med en minigran på huvudet. Alltså tack House Doctor – jag visste inte vad jag saknade i mitt liv för än denna bild trillade ner.

Ingen har satt så stort avtryck på den svenska julen som Jenny Nyström. Hennes fina tomtar görs av Cult Design.

Julfuskar redan nu

Jag har hela frysen full av julgodis sedan min julgodisfotograferingar och så fort vi har gäster och det ska fikas plockar jag fram. Det är alltid lika roligt att se deras miner. 100% av gångerna följs det av glada tillrop och varje fat töms till sista smulan. Ingen har problem med att äta julgodis när det fortfarande är sommar och sand mellan tårna. Så kul och ett mycket bra sätt för mig att smyga in min älskade jul, he he.

Nu är det sista sucken av bokproduktionen. Ivägskickat på korr och sedan ska den till repro och tryck. Om mindre än två månader ska den finnas i butik. FATTA DETTA!!! Nä nu börjar jag gråta!

Jag har fått frågor om när man kan förbeställa boken och det har jag ingen aning om om jag ska vara ärlig. Jag måste fråga. Kul om ni som vill ha den hinner fånga ett ex av upplagan. Du som följer mig här är ju liksom nära mig och hos dig tror jag boken kan få ett fint hem.

Jag får återkomma med den infon när jag får den.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.