Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 augusti, 2021

Fredagsblommor från grannarna som också ska cykla

Hej fredag. Här hos mig är det full fart med jobb och jag ska banne mig se till att jag får en hel helg ledig. Eller ledig – det är cykelfest här i vårt område så det kommer bli fix för detta med matlagning, dukning och… maskeradkläder! Ja, detta är en fest där alla går all in på olika teman.

Det blev så klart ingen cykelfest förra året och i år blir det av men med lite tydligare regler som utomhus, begränsningar av hur många mm. Det kommer bli toppen ändå detta.

Tidigare år har det varit teman som högtider, skepp o’ hoj, dekadens, favoriter mm. Mycket kreativt och kul.

I år är temat Hollywood och jag å maken har skaffat oss riktiga killer outfits om jag får säga det själv. Ska bli så kul. Avslöjar inget för det är lite av grejen också – när alla möts för fördrink så är det så kul att se allas kläder.

Hur som helst. Det är i alla fall en dag idag då jag ska jobba och knyta ihop säcken och ta helg. Njuter av en massa fredagsblommor kan man säga, det är de som fina vänner och grannar kom med på kalaset i lördags.

Håller sig fräscha i alla fall över helgen sulle jag tro. Ha en härlig fredag så hörs vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.