Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 oktober, 2021

Julprassel på hyllan i bokhandeln men snart slutsåld

Om du haft en dröm i över tio år och sen står där och upplever att det blivit sann – vad gör du då? Det var lite det jag frågade mig själv när jag klev in på Akademibokhandeln i stan och fick se min bok stå där, min Julprassel & decembermys. Den bok jag drömt om att göra i över tio år.

Vad jag gjorde? Tittade mig runt omkring och försökte se någon som förstod hur helt j**la stort detta var. Men nej, ingen mer än jag förstod och såg. Det som är stort för en person är liksom en axelryckning för nån annan. Men det struntade jag i där och då för jag fullkomligt jublade inombords.

Nu börjar folk få hem böckerna de beställt eller just gå till butiken för att köpa och alla de fina meddelanden jag får är som att vinna på lotto. Varje hälsning, varje meddelande, varje bild är storvinst för mig. Att få veta att det jag slitit så in i bängen hårt för har lönat sig. Boken är omtyckt.

Och boken går som tåget faktiskt. Den har ju hamnat på topplistor och det är idag endast 600 ex kvar på lagret! Och det är inte ens november! Detta var nog inte förlag eller bokhandeln beredd på men om jag ska vara ärlig: jag har hela tiden vetat att boken skulle tas emot väl. För som jag marinerat den i mitt huvud i 10 år ska du veta. Det känns så fint att veta att just den bok jag drömt om, planerat för, har blivit så fin.

Skärmdump från Bokus. Sånt jag aldrig vågat tro – att jg skulle hamna på nån topplista. Större än störst.

Imorgon är det releasefest för några nära och kära. Det ska bli så fint att verkligen få fira.

Comments (2)

  • Åh tjyven alltså, hade jag varit där hade du fått hurrarop och applåder!! Jag går här och hoppas få boken i födelsedagspresent. Har varit väääldigt tydlig med vad jag vill ha, och maken har fått stränga förhållningsorder att vara på hugget eftersom jag anade att boken skulle ta slut fort, så klart!

    • Ha ha ha! Du får mig att le och skratta. Men jag hoppas så klart att maken var snabb och nosade åt sig en.

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.