Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 november, 2021

Ska vi träffas??? Här kommer jag signera böcker

Något som är väldigt kul med att ha fått släppa en bok är att det ger möjlighet att träffa läsare, bokköpare och julintresserade följare. Det är något jag liksom inte tänkt på när jag drömt om att för göra en julbok.

Ihop med bokens nu lite egna liv så har jag fått bokningar av bokhandlare för författarträffar och signeringar samt företag som önskar ha mig som inspiratör eller workshopledare. Så himla kul! Om världen hade mått bättre så hade jag gärna åkt på en turné för att få möjlighet att pyssla tillsammans med er där ni är. Att det inte blev fler tillfällen har också att göra med att bokens produktion varit så snäv så tiden har liksom inte funnits att planera eller kontakta bokhandlare för detta. Kanske nästa år?

Hur som helst, här kommer jag vara och det skulle vara superkul om du ville komma:

• Onsdag 24/11 kl 13.00 på Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan, läs med och anmäl dig HÄR, begränsat antal platser.

• Lördag 27/11 på Artsy Adventsmarknad i Enskede, läs mer HÄR. Ta chansen och köp dina personliga, hållbara klappar av lokala konstnärer, hantverkare och kreatörer!

• Söndag 28/11 på Gamla stans bokhandel, läs mer HÄR. Signering och samtal med massa adventsmys.

Onsdag 1/12 på Malå bibliotek i Västerbotten. Pyselverkstad för barn på eftermiddagen och för vuxna på kvällen. Läs mer läs med och anmäl dig HÄR, begränsat antal platser.

Jag hoppas vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.