Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 oktober, 2022

Vilka är mattrenderna för 2023? Läs dem här

Ja nu kanske du tröttnat på mina pauser här i bloggandet men nu är tiden så otroligt snålt tilltagen så då är det släcka eldar som gäller. Jag är verkligen ledsen för det. Nu ska jag försöka komma i kapp lite med vad jag sett, gjort och mött.

Jag ska börja med att dela med mig av den Trendrapport som pr-byrån Food & Friends med fokus på mat, tagit fram för mattrenderna 2023. vad kommer vi se på restaurangerna, hur kommer vi äta hemma, vad kommer vi köpa, vad kommer vi sluta med, hur hanterar vi höjda matpriser…? Ja listan kan göras lång. Läs hela rapporten HÄR.

Presentationen var på Södra teatern vid Mosebacke och det var full sittning. Kanske det är ett äntligen efter pandemin som gjorde att alla ville komma och de som svarade försent fick snällt ställa sig i väntkön. Men kanske främst att det är så galna tider nu så alla vill få hjälp att sikta rätt inför 2023. Vart blåser trenderna?

Ja det skulle ju vara en omstart efter pandemin men så slår en kris till istället. Matpriser som går i taket ser vi redan nu och jag har väl aldrig sett så många som gjort storkok och gör matlådor för frysen i mina flöden som nu. Nya värld, nya regler. Verkligen.

Mingel med massa spännande folk inom mat- och restaurangvärlden.

Mycket bra föreläsning och mycket vettigt som jag nu fått ta del av. Kolla in rapporten och ta dig en funderare. Hur ska du förhålla dig till framtidens mattrender?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.