Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 augusti, 2023

Sista röstningen på Årets Inredningsinspiratör i Hus & Hem

Nu är det sista rycket för tävlingen Årets Inredningsinspiratör där jag har den otroliga äran att få vara nominerad. Du kan rösta HÄR och om du lägger den på mig blir jag ju så klart oerhört glad och tacksam. Det finaste betyget jag kan få, att få veta att det jag gör här i mina kanaler har gett inspiration, både i vardag och fest.

Det var väldigt pirrigt att öppna tidningen och se mitt namn och med bild på mig.

Vem blir Årets Inredningsinspiratör i Hus & Hem?

Jag blir lite skakig när jag skriver detta för det är så oerhört stort för mig. Att det beslut jag tog att säga upp mig från en bransch efter 22 år för att satsa på mitt egna skulle leda fram till detta. Det hade jag ju aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro.

Jag vill med detta passa på att tacka för att ni som läser och följer gör just det. Det som får mig att fortsätta och ha energi. Att få kommentarer och meddelanden när jag inspirerat till något pyssel, någon som testat nåt nytt eller skapat ihop med sina barn – hela anledningen till att jag har dessa digitala platser! Så TUSEN TACK!

Nu är det bara att vänta in oktober och då se vem som är vinnaren. Då jag ser otroligt mycket upp till Kristin och Patricia så känner jag att vi alla tre är vinnare bara att bli nominerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.