Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 september, 2023

Liten bokmässa hos mig – upp till 30% på mina böcker

Inlägg med reklam för mina böcker

Idag drar bokmässan i Göteborg igång och jag missar den även i år. Jag hade så gärna varit där men nu blev det inte så. Jag hoppas mina två böcker får en kul vistelse på mässan ändå. Och framförallt att de hittar nya läsare och kan inspirera.

Men nu i vår digitala värld så kan man ju vara överallt samtidigt som man är ingenstans så att säga. Så varför inte göra en liten bokmässa här på bloggen??? Det är just nu fram till midnatt 10% rabatt på SAMTLIGA böcker hos Bokus så det ger ju att jag kan erbjuda rabatt på båda mina böcker via dem. Samtidigt som det faktiskt så att min senaste bok Vardagsvackert & festfyrverkeri är just nu med i en höstmatskampanj på hela 30% rabatt.

Ja men du hör ju – det är ju läge att köpa härliga böcker!

Klicka på länkarna här så kommer du till Bokus och kan läsa mer:

Vardagsvackert & festfyrverkeri  med 30% i höstmatskampanjen

Julprassel & decembermys med 10% fram till midnatt 28/9


Jag slänger in en grej till som kanske får dig att nappa ännu mer: jag kommer ju här med värsta bästa julklappstipset! Om du ska på adventsfika eller glöggmys då är det Julprassel & decembermys du ska ge bort i gåva till värden/värdinnan. om du ska ge bort en julklapp som räcker ett helt år (!) så är det helt klart Vardagsvackert & festfyrverkeri som är den bästa tipset. En bok som kan leva med mottagaren hela året, från nyårsdagen till nyårsafton.

För dig som, precis som jag, gillar julen får extra mycket jul då en bok är 100% jul och den andra innehåller novent, advent, lucia, jul, mellandagar, nyår, trettondag och julgransplundring. Bra va???

Så nu hoppas jag att min lilla bokmässa når dig och vi “ses” hemma hos dig och att mina böcker kan vara med i din frianden, både till vardags och fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.