Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 oktober, 2023

Mina halloweenpyssel i Nyhetsmorgon

Dagen innan halloween bjöd jag på mina tips för enkla och alldeles lagom läskiga pyssel och pynt samt skrämmande roliga saker att bjuda på i Nyhetsmorgon. Se klippet HÄR. Jag hoppas det kan inspirera och om inte annat kanske ge något att lägga i minneslådan för nästa år.

Jag var med i både delarna av Nyhetsmorgon denna gång. Det är två olika programledarpar under förmiddagen med byte kl 10.00.

Jag hade taxi bokad 06:45 och gick rätt in till denna prepp-yta och dukade upp allt. Det som var nytt för mig denna gång var att jag fick liksom pyssla med maten på plats. Annars är allt mitt pynt och pyssel jag har med mig färdigt men mat vill man ju ha färskt.

Sedan in i magiavdelningen – sminkrummet.

Pyssel-ess minsann. Den tar jag på visitkortet.

Lite av allt möjligt. Bland annat svampskallarna som fick fint mottagande av er.

En paprika med groddar – pumpa med maskar. Så klart.

Om jag får välja vilket “monster” jag vill vara så är det sedan alltid mamman i Familjen Addams; Morticia Addams. Så hon fick vara min stilförebild denna gång.

Tack Nyhetsmorgon för att jag får vara en del av ert innehåll. Alltid så himla kul.

Så där, allt packat och klart. Hem och ladda om för pysselworkshop för höslovslediga barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.