Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

12 januari, 2024

Att det ska ta sådan tid!

I dag har jag suttit på min kontorsstol exakt hela dagen. Första timmarna fyllda av ångest, sedan med ett j**la flow.

Jag ska hålla föredrag/presentation på Formex på tisdag och idag skulle presentationen med tillhörande bilder (PowerPoint!) in.

Detta är inga nyheter, jag har vetat om det sedan i höstas men tror du jag gjorde det i god tid??? Som den prokrastinerande kreatör jag är så satt jag alltså sista dagen. Så är det alltid med mig – jag måste ha fullkomligt rasande eld i baken för att det ska bli av! Finns säkert en diagnos för det…

Först så förhalade jag det hela med att uppdatera datorn. Var jag tvungen att göra det? Nej men skönt att liksom skylla på något som gjorde att jag kunde tycka synd om mig själv eller nåt. Eller självplågeri snarare.

Sen kunde jag inte vänta längre. Nu banne mig. Då tog jag till mitt knep för att ”känna mig på jobbet”. Dvs min rökelse jag bara tänder när jag jobbar. Det gjorde susen för sedan hade jag fullt fokus. Glömde bort tiden och lunch.

Nu är den inskickad och jag kan för sjutton med hedern i behåll ta helg. Eller helg och helg – jag måste jobba hela helgen. Men jag kan ta fredag i alla fall. Så det så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.