Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 juni, 2024

Blommiga bullar, somrig spritz & Stockholmsbarn

Välkommen till en ny inspirationslåda i min sommarkalender. Jag hoppas du finner något att inspireras av från allt jag har i mitt arkiv; det är lite av varje, högt och lågt, nytt och gammalt. Min önskan är att du som följer mig kan få vilsam läsning varje dag och förhoppningsvis sommarinspiration med dig.

Klicka på de understrukna orden, länkarna, för att läsa mer.

Man önskar äta lätt i värmen och dessutom släng ihop något snabbt. Får jag då föreslå mina franska sallad?


På lediga dagar blir det lätt att man står i köket hela dagen, speciellt med barn med i bilden. Kanske snabba pastan kan passa?

Att avsluta dagen och påbörja kvällen med en sval drink hör verkligen lediga dagar till. Denna somrig spritz är lätt och fräsch.

Sommarens somrigaste bakning? Måste vara blommande bullar.

Gäster på ingång om fem minuter? Inga probelm med genvägstårta med kladdkakefyllning.

Svalka dig med vackra iskuber. Kul och enkelt pyssel.

Jag har samma kläder och skor för sommaren år efter år. På resa och “landet” behövs inga tjusigheter utan beprövade favoriter. Då gäller det att reparera dem tycker jag om de fortfarande kan användas.

Ska du till eller stanna i vår huvudstad? Här har du mina stockholmstips  för barn

Önskar dig en fortsatt fin somrig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.