Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 december, 2012

Julmagasin anno 1947

Jag fyller år i april och i våras fick jag ett fantastiskt julmagasin från 1947. Det var svärfar och styvsvärmor som hittade denna vid en rensning och tänkte på mig. Förstår inte varför 😉 Jag blev ofantligt glad. Hela tidningen är som ett litet konstverk och är fint bevarat.

Tidningen innehåller nästan ingen jul utan den var syftad till att ha som lättläst lektyr under julledigheten. Ingen Youtube, iPads, streamade filmer eller Wordfeud här inte! Här ska det läsas stycken ur klassiska verk och tittas på fina bilder. Ett reportage handlar tex om hur färgfilmen börjar ta över efter svart vitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.