Följ mig:
Personligt Utan kategori

Hej! Jag heter Helena

1 februari, 2013

Du kanske känner igen mig? Jag var den där jultokan som hade en julblogg här på amelia.se under november och december. Nu ska jag fortsätta blogga och lovar att det blir helt julfritt (iaf fram till november…) Ska bli otroligt kul och spännande.

Den här bloggen tänker jag fylla med mycket pyssel, tips & trix, inredning, mat & bak och annat som kan inspirera i hemmalivet.

Men vem är jag då? Jag är 180 cm lång, 38 år, pysslig och kreativ och har för många projekt på gång samtidigt. Arbetar som Art Director på reklambyrå och bor i Birkastan i Stockholm i en trea som jag delar med make, son (april – 09) och dotter (nov -10). Men i vår flyttar vi till en efterlängtad funkisvilla så bloggen kommer självfallet fyllas med inredning och villaliv. Just det, gräsklippare måste vi köpa!

Här nedan får du ett litet sneak peak på mitt nuvarande pysselprojekt. Just nu ser det mest ut som en uppsamlingplats för pappersåtervinningen men i mitt huvud så ser det mycket bra ut. Hoppas slutresultat blir just så.

Hoppas du vill hänga med mig. Följ mig på Bloglovin’ vet ja! Jag hoppas även att du hör av dig om du vill fråga något, få tips på nått eller komma med en kommentar. Det är alltid som roligast att skriva när jag får läsa vad ni tycker.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Lotta 1 februari, 2013 at 13:54

  Vad kul Helena! Ser fram emot att följa dig här.

  /Lotta

  • Svara Helena Lyth 1 februari, 2013 at 14:36

   Tack Lotta! Hoppas du kommer finna lite inspiration 🙂

   /Helena

 • Svara Tess 1 februari, 2013 at 14:44

  Tjohooooooo – you’re back 😉

  • Svara Helena Lyth 1 februari, 2013 at 14:59

   Åh Tess, du för söt! Tack!

 • Svara Victoria (victorias jul) 1 februari, 2013 at 20:04

  Jag har lagt till dig på bloglovin, kul att få läsa mer om dig

 • Svara Cattis 2 februari, 2013 at 10:55

  Goooood! Jag följer dig igen! puss

 • Lämna en kommentar

  Close