Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 februari, 2013

Hej! Jag heter Helena

Du kanske känner igen mig? Jag var den där jultokan som hade en julblogg här på amelia.se under november och december. Nu ska jag fortsätta blogga och lovar att det blir helt julfritt (iaf fram till november…) Ska bli otroligt kul och spännande.

Den här bloggen tänker jag fylla med mycket pyssel, tips & trix, inredning, mat & bak och annat som kan inspirera i hemmalivet.

Men vem är jag då? Jag är 180 cm lång, 38 år, pysslig och kreativ och har för många projekt på gång samtidigt. Arbetar som Art Director på reklambyrå och bor i Birkastan i Stockholm i en trea som jag delar med make, son (april – 09) och dotter (nov -10). Men i vår flyttar vi till en efterlängtad funkisvilla så bloggen kommer självfallet fyllas med inredning och villaliv. Just det, gräsklippare måste vi köpa!

Här nedan får du ett litet sneak peak på mitt nuvarande pysselprojekt. Just nu ser det mest ut som en uppsamlingplats för pappersåtervinningen men i mitt huvud så ser det mycket bra ut. Hoppas slutresultat blir just så.

Hoppas du vill hänga med mig. Följ mig på Bloglovin’ vet ja! Jag hoppas även att du hör av dig om du vill fråga något, få tips på nått eller komma med en kommentar. Det är alltid som roligast att skriva när jag får läsa vad ni tycker.

Comments (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.