Följ mig:
Inredning Shopping Utan kategori

Vitrinskåp från IKEA får mig att bita på naglarna

1 februari, 2013

Foto: IKEA

Idag visas vårnyheterna från IKEA och jag har hittat vitrinskåpet jag sökt i åratal. Säkert 5 år! Alla dessa loppisar och antikaffärer jag skannat av i mitt sökande. Nu är jag så rädd att jag i april kommer missa lanseringen. Kommer den ta slut? Jag är ingen nagelbitare eller alltför nervös person men detta får min puls att gå upp.

Varför? Jo för vi flyttar till en riktig funkispärla i vår och detta skåp skulle passa perfekt i stilen. Jag har alltid försökt matcha vår inredning efter den tid huset byggdes i. Tycker det gör mycket för hemmet. Nedan finns några inspirationsbilder på funkis jag dreglar över just nu. Alla bilder är från Byggfabriken

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Tess 1 februari, 2013 at 14:46

  Ohhh coolt. Risken är att du får slåss med mig ;-). Letar något snyggt till köket!

  • Svara Helena Lyth 1 februari, 2013 at 15:01

   @ Tess: Jag visste det, detta skåp tror jag kommer bli en hit! Usch, skulle hållit detta för mig själv 😉

 • Svara Kalasmums 1 februari, 2013 at 18:04

  Det var häftigt det vill jag också vara med och slåss om 😉

 • Svara Johanna 2 februari, 2013 at 08:02

  Verkligen supersnygg, vill oxå ha!

 • Svara Jessika 2 februari, 2013 at 17:43

  Jag håller helt med! Mina naglar är nere på nagelbanden nu. Pulsen höjdes när jag såg bilden. På riktigt.

 • Lämna en kommentar

  Close