Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 februari, 2013

Vitrinskåp från IKEA får mig att bita på naglarna

Foto: IKEA

Idag visas vårnyheterna från IKEA och jag har hittat vitrinskåpet jag sökt i åratal. Säkert 5 år! Alla dessa loppisar och antikaffärer jag skannat av i mitt sökande. Nu är jag så rädd att jag i april kommer missa lanseringen. Kommer den ta slut? Jag är ingen nagelbitare eller alltför nervös person men detta får min puls att gå upp.

Varför? Jo för vi flyttar till en riktig funkispärla i vår och detta skåp skulle passa perfekt i stilen. Jag har alltid försökt matcha vår inredning efter den tid huset byggdes i. Tycker det gör mycket för hemmet. Nedan finns några inspirationsbilder på funkis jag dreglar över just nu. Alla bilder är från Byggfabriken

Comments (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.