Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 februari, 2013

Stumpastake av grytunderlägg

Jag tänder levande ljus varje kväll så här års. Det är så rogivande och stämningsfullt. Fast det blir många ljusstumpar och jag har tyvärr inte tagit hand om dem utan de har hamnat, helt onödigt och slösigt, i sopen.

Jag har i åratal velat skaffa mig en stumpastake för att göra bättring men de har känts lite väl dyra. Men med ett grytunderlägg av den här typen behövs ingen dyr designpryl. Bara vässa till ljusen så har du skapat en smidig stumpastake. Se bara till att din nya ljusstake står på en brandsäker yta.

Detta grytunderlägg köpte jag för 59 kronor och är en klassiker. Skapades för att läggas direkt på plattan och sen ställa kastrullen på den. Då skulle värmen från den avstängda plattan hålla värmen på innehållet i kastrullen men inte brännas vid. Då vi har induktionshäll så försvinner den finnessen lite…

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.