Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 februari, 2013

Det ska vara stoppade möbler

När man går runt på en mässa under några timmar börjar man se mönster eller undra “har jag gått vilse nu, har jag inte redan sett den där?” Kunde mig ana att en trend är stoppade sittmöbler. Gärna i starka accentfärger. Ja, som en stoppsignal hela den.

Jag är uppvuxen med en Carl Malmsten-soffa som var allt annat än bekväm, varken i formen eller i tygvalet (Sticks!!) och den hade sådana här stoppningsknappar (heter det så?) så jag har inte jättebra vibbar när jag ser detta. Men, trender kommer och går och det ser lite välkomnande och myyyysigt ut ändå. Eller?

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.