Följ mig:
Trender | Inspiration

Det ska vara stoppade möbler

7 februari, 2013

När man går runt på en mässa under några timmar börjar man se mönster eller undra ”har jag gått vilse nu, har jag inte redan sett den där?” Kunde mig ana att en trend är stoppade sittmöbler. Gärna i starka accentfärger. Ja, som en stoppsignal hela den.

Jag är uppvuxen med en Carl Malmsten-soffa som var allt annat än bekväm, varken i formen eller i tygvalet (Sticks!!) och den hade sådana här stoppningsknappar (heter det så?) så jag har inte jättebra vibbar när jag ser detta. Men, trender kommer och går och det ser lite välkomnande och myyyysigt ut ändå. Eller?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Jsj 7 februari, 2013 at 20:00

    Jag älskar stoppade möbler men det ska vara rätt sorts tyg. Tänk mörkblå eller grön sammetssoffa. Supermysigt!

  • Lämna en kommentar

    Close