Följ mig:
Alla hjärtans dag Alla Hjärtans Dag

Varsågod! Ladda ner ett Alla Hjärtans dag-kort

14 februari, 2013

Har du inte hunnit fixa något Valentine-kort? Det är inte alltid man hinner med och kan skapa ett personligt kort till Alla Hjärtansdag men det är ju tanken som räknas, eller hur? Och ett vackert ord kan vara gott nog.

Men om du vill ha en hälsning till din älskling så kan du ladda ner bilden nedan, skriv ut på A4-papper, klipp/skär ut och sätt på ett kraftigt papper och du har gjort ett fint kort. Dessutom har kortet en liten utmaning. Spännande att se om ni kan hålla fingrarna i styr och inte hjälpa kortägaren.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 14 februari, 2013 at 10:36

  Vilken kul idé!
  Själv var jag på Kungstappen i morse och gav till folket från mitt hjärta, bokstavligt talat! 🙂
  Ha en jättefin dag!
  Kram Helena

  • Svara Helena Lyth 15 februari, 2013 at 10:58

   Åh vad bra du är! Hoppas du fick en finfin dag!

   Kramar!

  Lämna en kommentar

  Close