Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 februari, 2024

Dukning till alla hjärtans dag av juldukningen

Nästa onsdag är det alla hjärtans dag och då tycker jag du ska duka extra hjärtligt. Ja det behövs ju inte mer än så egentligen för att på något sätt anamma denna dag. Vardagsmaten serverad med en liten extra dekor räcker. (Om du vill ha massa inspo i alla fall kan du kolla HÄR)

Och sedan behövs det ju int köpas något nytt egentligen. Har du något rött och rosa hemma så är det bara att slänga fram det så är biffen klar.

Jag tog mig en funderare och insåg att steget mellan jul och alla hjärtans dag inte är jättelångt faktiskt. Så det var just så det blev i min lilla testomgång jag fick ett ryck att göra idag (läs prokrastinering för att jag egentligen borde gjort viktigare saker…)

Jag tog (igen) fram mitt egenmålade julporslin, de ytterst julröda tygservetterna, julens hetaste pynt; rosetten samt hjärtliga rest-pepparkakor.

Vips så blev de, med kalenders hjälp, mycket Valentine-anpassade 😅 Man får inte vara dum!

Så dagens tips blir; var högtidsövergränsande och anamma “man tager vad man haver”.

Och apropå använda det man har: jag måste få visa hur kransen jag gjorde i höstas, du minns väl DENNA, lever fortfarande. Tycker den hållit väldigt bra och den hänger i köket så fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.