Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 februari, 2013

Paketinslagning med konstraster

Var hemma hos en av mina bästa vänner och hälsade på deras nyfödda lilla tjej i onsdags. Vilken liten prinsessa och vilka mysiga ljud ett sådant litet knyte gör. Nästan så det högg till i mammatarmen igen 😉

Ville välkomna den lilla med ett paket och med en passande paketinslagning; feminit med attityd. Ja, lite som den nyblivna mamman alltid varit och är. Sådan mor – sådan dotter, tänkte jag.

I det mesta jag gör och skapar vill jag ha kontraster. Blir det för ensidigt blir det ointressant. T. ex. en kanelbulle utan tydlig sälta blir mesig. Och sak samma med paketinslagning. Antingen att jobba med kontrastfärger eller nyanser av samma färg men i olika material.

Det här snakeskin-pappret blev jag helt galen i, så läckert. I hop med ljusrosa sidenband blev det genast mjukare och sött. Om jag hade haft mörkgröna snören hade det blivit nått helt annat, eller hur?

Foto: Helena Lyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.