Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 februari, 2013

DIY snygga bokmärken

Jag bär med mig min kalender och min anteckningsbok för idéer och inspiration vart jag än går. I dem har jag olika stycken för olika saker; adresser, to do, dagens datum (så klart) och ämnen. Det har varit ett himla bläddrande så jag ville göra fina bokmärken. Eller vad jag nu ska kalla dem, avsnittsmärken?

Som jag skrev så såg jag att jag hade en massa rosa band i mina gömmor och då min kalender är rosa tänkte jag att just de skulle passa till detta.

Det enda som behövs är band och gem. Bra om gemen passar bandets bredd.

Gör en ögla runt änden på gemet och låt bandet löpa.

Klipp till i den längd du önskar och behöver. Klipp ändarna på snedden om du önskar.

 

Comments (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.