Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 februari, 2013

Böcker redo att serveras

Vet inte hur ni var eller hade det som barn men jag älskade att bläddra i sagor och bilderböcker. Om och om och om igen. Alla färger och världar satte i gång fantasin och leklustan. Det fanns en stor sagoskatt i hyllorna och jag kan än idag inspireras av de formspråk och färger som jag tittade på så ofta. Undrar om jag blev kreatör pga alla böcker jag tittade i eller om jag ville titta i böckerna för att jag var kreativ…?

Det är med stor glädje jag ser att våra småttingar också gillar böcker. Viktigt då att böckerna är i deras höjd så de kan välja, ta fram och och själva läsa, eller ja, titta.

Barnens rum var tidigare köket i lägenheten och när lyan skulle renoveras bevarades serveringsgången och den är perfekt som bokhylla för barnböcker. Fint med alla färger till det stora vita skåpet.

 Foto: Helena Lyth

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.